DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Turgut Özal İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulmasının 104. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nis

Zekam Benim Oyun Arkadaşım projesi okulumuz 4-H sınıf öğretmeni Derya ERDEMİR ve öğrencileriyle yürütülmektedir.

Projenin amacı dikkat ve zeka etkinlikleri ile çocukların sürdürülebilir dikkatlerini arttırarak ders başarılarına katkı sağlamak, farklı düşünme becerilerini geliştirmek, kurallara uyma ve birlikte hareket etme becerilerini arttırabilmektir.

Projede 10 Türkiye, 1 Azerbaycan olmak üzere 11 ortak bulunmaktadır. Projeyi okulumuzda 4-H sınıf öğretmeni Derya ERDEMİR yürütmektedir.

Proje sonunda öğrencilerimizin problem çözme becerilerinin artması, derslerde öğrendiği bilgilerin oyunlarla kalıcı hale getirilmesi, öğrencilerimizin teknolojik becerilerinin artması hedeflenmektedir.

Okulumuz öğretmeni Derya ERDEMİR ve öğrencilerine ayrıca proje ekibine başarılar dileriz.